Geen items in uw winkelwagen
13,50 €
Beschikbaarheid Op voorraad
500ml
Biologische extra virgine olijfolie
Oogstperiode: november 2020 - januari 2021. Ten minste houdbaar tot augustus 2022. Koel en donker bewaren. Oorsprong: Plomari, Lesbos, Griekenland. Soort: Kolovi. Persing: koude persing, circa 21°-22° Celsius. Zuurtegraad:0,1-0,5%. Ongefilterd. Smaak: sterk fruitig met intens aroma van wilde artisjok, vers gras, rozemarijn en amandel.
Awards: BIOL Biologische Internationale Olijfolie Competitie 2015: gouden medaille. BIOL 2016: gouden medaille. NYIOOC 2015: gouden medaille. NYIOOC 2017: zilveren medaille. ATHIOOC 2018: gouden medaille. BGOC 2020: zilveren medaille.
Voedingswaarde per 100 g: Energie 825kcal/3394kJ, totaal vet 91.3 g, waarvan verzadigd 13.3-16.09 g,meervoudig onverzadigd 9.3-11.3 g, enkelvoudig onverzadigd 60 -73.3 g, cholesterol 0 mg, zout 0 g, koolhydraten 0 g, eiwitten 0 g.
Op de World Best Healthy EVOO contest behaalde de Eirini Plomariou olijfolie in 2018 en 2019 een award op het gebied van hoge voedingswaarde; Oleocanthal + Oleacein: 658mg/Kg.
Bij aankoop van 5 flessen ontvangt u een pakje olijven cadeau.
Een heerlijke olijfolie met een unieke smaak!