Biologische Kolovi olijven

3,50 €

 200 gram.

Tepes - het Griekse woord voor heuvel - heet het kleine boerenbedrijf van familie Karavatakis waar deze heerlijke olijven vandaan komen. Het ligt bij het dorp Papados aan de Golf van Gera in het zuiden van Lesvos. Een prachtige heuvelachtige omgeving met eeuwenoude olijfgaarden.

De kolovi olijven van Tepes worden op een oude traditionele manier eetbaar gemaakt. Gedurende 9 maanden worden deze olijven bewaard in vaten met water en zeezout. Dit fermentatieproces wordt met veel toewijding gevolgd. Het is een volledig natuurlijk proces waarbij alle voedingsstoffen behouden blijven en de vruchten hun intense smaak krijgen. Sinds 2015 hebben deze olijven het Europees biologisch keurmerk.

Ingrediënten: Olijven, water, zeezout. Vacuüm verpakt in gecontroleerde omgeving.

Ten minste houdbaar tot februari 2020.

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Related Products